неделя, 5 юли 2009 г.

КАРМА . Кармични дати. Дати на кармична отплата . Дати за раждане със секцио.

-->

Карма .

Кармични   дати 
Когато човек е роден на дата на кармична разплата, то или сам си я е избрал, или е наказан от Съдбата заради нарушение на кармичните закони, или поради някакво стечение на обстоятелствата.
Затова има дати на кармична отплата, дати на кармична разплата и дати на кармично наказание.
Числата на кармична отплата са заслужени с позитивна карма от миналите пререждания, но дори и човек, роден на такава благодатна дата, може да живее живот, изпълнен с трудности, ако не се възползва от добрите си Съдбовни заложби.

Примери :

Родените на 15-о число, дата на кармична отплата, са орисани да градят стабилност в живота си , да творят хармонични отношения и да получават достатъчно материални блага. Ако обаче решат да постигнат това по нечестен начин , те веднага търпят Съдбовно наказание и ако се случва често, животът им се превръща в низ от провали.

Родените на 23-то число са орисани да се радват на закрилата на Съдбата и на кармична отплата, но само ако се научат да не търсят причините за провалите си в околните, а да се вглеждат най-напред в себе си.

Родените на 24-то число също са облагодетелствани
с вибрация на кармична отплата, но само ако в стремежа си да имат материална стабилност не се вкопчат в парите и не ги превърнат в своя най-важна житейска цел.

Тези примери са достатъчни, за да видим , колко лесно е човек , роден на дата на кармична отплата, да си натовари кармата и да си усложни настоящия живот ...

Числата на кармична разплата, заложени в деня на раждане, са 8, 17, 26 и 13, 22, 31 . Ако не са ни наложени насила, те са наш собствен избор. Осъзнали сме, че е време да изчистим кармичните си грешки и сме си избрали подходящото число. Родили се на такава дата, ние сами сме решили да изтърпим трудностите и да превърнем кармата си в положителна и нямаме причини да се оплакваме от злата си Съдба.
Две са числата на кармично наказание, заложени в деня на раждане - 16 и 29. Родените в тяхна власт са наказани заради добронамереност, наивност и податливост на влияние в предишни прераждания. Предпочитали са да се подчиняват, вместо да се изявят с цялата мощ на своя интелект. Ето защо роденият на тази дата е време да се превърне в борбен човек и да извърви достойно пътя си, оставяйки ярка следа за поколенията.

Родените на 16-о число не бива да се стремят към първото място в живота си. Успехът е с тях, ако са под нечие ръководство.
Едноличният връх е гибелен за тях.
На такава дата е роден Линкълн, който е имал и вибрация 16 в имената си. Убит е и заради факта, че е достигнал върха - президент на САЩ.
На такова число е роден и цар Симеон, който живее и успява единствено, защото не е управлявал на царския престол.

Родените на 29-то число са длъжни да успяват и
да гонят върха, ако не искат да изживеят поредния си безличен и в нечия сянка живот.

Числото на най-тежко кармично наказание е 18 .
Под влияние на тази вибрация се раждат хората, които заради своя материализъм или егоизъм са убивали и грабили в предходно прераждане, за да притежават и това, което не им се полага. Но НЕ всички родени на това число носят тази тежка карма. Това може да се установи само чрез направата на кармичен хороскоп. Не са натоварени с нея и хората, които знаят, че случайно са родени на дата 18.
Много майки предизвикват раждане
на точно определена дата,
защото според хороскопа
тя е „ най-подходящата ".

Няма добри, лоши и неутрални дати на раждане.
Бебето, родило се по естествен път на определена дата, я е избрало
само, дори и ако е дата на кармична разплата.

Датите на кармична разплата не са добри за детето,
ако са ги избрали неговите родители ,
само защото им харесват или са модерни.
Ако едно дете не е орисано да се роди на дата на кармична разплата,
но такава дата му е наложена заради секцио или предизвикано раждане,
от една страна се променя Съдбата му,
а от друга се товари кармата му.
Най-добре е детето да се роди само на своята дата, ако не съществуват здравословни причини, които изискват намесата на лекарите.
Децата, родени със секцио, без значение на коя дата са ги изродили,
също имат своята карма и трябва да изпълнят кармичните си задачи.
А кармата не е обвързвана с астрологичните заложби.
Затова има хора, които при направата на астрологичен хороскоп невинаги намират себе си, ако я няма кармичната част, която да им даде отговор на какво се дължи разминаването на техния характер от заложеното съгласно звездната им карта.
При първото раждане на душата във физическо тяло тя все още няма право да избира родителите си. Тогава тя прави първите си стъпки, все едно, че започва да учи и е в първи клас. Започва да трупа карма - негативна или положителна, върху чиято основа в следващите пререждания има право да избере родителите си, особено ако в предишното прераждане е създала положителна карма с тях. За съжаление невинаги се намират отново. Има хора, които след първата си среща с родителите си, никога повече не ги откриват във Вселенския безкрай … Тогава душата търси семейство, с което ще може да изпълни задачите си в поредното прераждане.
Когато изборът не е правилният или е попаднала в семейство на кармични врагове от минало прераждание, или бързо си отива от този свят, или се създават отношения, изпълнени с омраза, а всички трупат върху себе си негативна карма.
В такива случаи би било добре семейството да се постарае да промени кармата и да я претвори в положителна , за да не се гонят и да не си мъстят в следващи прераждания като още по-свирепи кармични врагове.

2 коментара:

Анонимен каза...

Отличная статья! большое спасибо автору за интересный материал. Удачи в развитии!!!
http://www.miriadafilms.ru/
blagovest-baev.blogspot.com

Анонимен каза...

хорошее начало